ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Maaş Hesaplarını Daha Güzel Değerlendirsin fao  [07 Temmuz 2007, 09:00]
Maaş hesabım Hsbc'de bulunmaktadır. Çalışanlarınız bankamatik kartlarımızı şirketimize bizzat gelip teslim ederken, maaşımızı b tipi likit fonda değerlendirmek isteyip istemediğimi sordular. Kabul ettim.

Buradaki problem hesabımda para olmasına rağmen atm lerden para çekememem veya otomatik talimatlarımın ödenmemesi.

Fondaki para günde sadece 1 kez bozuluyor. Benim müşteri olarak beklediğim ise herhangi bir işlem yapmak istediğimde fondaki parayı otomatik olarak bozması

Çünkü bu şekilde hesabımda para olmasına rağmen hesabımdaki parayı bana kontrol ettirmiyor. Ayrıca vadesiz hesabıma bağlı bir de ek hesabım bulunuyor.

Bu durumda para çekmeye çalıştığımda para fonda olduğu için beni negatif bakiyeye düşürüyor ve ben faiz ödemek zorunda kalıyorum.

Özellikle parayı hafta sonu çekmişsem 2 gün faiz ödüyorum. Ayrıca atm lerden para çekerken bakiye görüntülenmiyor ve ben vadesiz hesaptan mı para çekiyorum yoksa ek hesaptan da çekiliyor bunu fark edemiyorum.

Bu şekilde de sürekli eksi bakiyeye düşüyorum ve faiz uygulanmış oluyor. Atm lerden para çekerken eğer yeterli bakiye yok ise müşteriyi ek hesaptan çekeceği şeklinde uyarmalıdır.

Şu ana kadar başka bankalarda hem ek hesap hem de fon kullandım. Ama hiç bu kadar müşteriyi mağdur eden bir uygulama görmedim. Ayrıca müşteri hizmetlerini arayıp bu konudaki sıkıntımı bildirdiğimde çok ukalaca bir tavırla isteğinizi ileteceğiz ama işleyişimiz bu şekilde şeklinde cevaplar aldım.

Eğer bir yerlerde problem varsa bunun düzeltilmeye çalışılması gerekmektedir. Ama ben Hsbc'den hiç böyle bir davranış biçimi göremedim. Hiçbir geri dönüş olmadığı gibi talebimin incelendiğinden de emin değilim.

Şu anda bu bankayı kullanmak zorunda olduğum için kullanıyorum. Ayrıca benimle birlikte, şirketimizin birçok çalışanı da bu durumlardan oldukça şikayetçi.^^

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
09.07.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.