ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin İptal Etmediği Kredi Kartı Yıllık Aidat Ücreti! Balböceği  [04 Temmuz 2007, 09:00]
Benim şikayetim HSBC'den. Kredi kartı yıllık aidat ücreti olarak hesabımdan kesilen 30 YTL'nin tarafıma geri iadesi için birçok kez banka ile yazıştım ve telefon ile görüştüm. Bana ısrarla kesilen aidat ücretini geri ödemeyeceklerini bildirdiler. Oysa aynı banka ile çalışan arkadaşlarımın itirazı üzerine onların kesilen aidat bedelleri geri ödendi.

HSBC uzun yıllardır hizmetinden memnun kalıp çalıştığım bir bankaydı ve üstelik kredi limiti yüksek, ödemelerini de çok düzenli yapan bir müşteriyim. Fakat bankanın bu tavrı ve çifte standart uygulaması beni bu kararımı en kısa sürede uygulamaya mecbur bırakıyor. Kredi kartımı en kısa sürede iptal ettireceğim. Kredi kartsız günler başlıyor.%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
04.07.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kart ücreti uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.