ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Kapatamadığı Vadesiz Hesabım! kcakmak76  [29 Haziran 2007, 09:00]
Tekirdağ Çorlu şubesinde geçmiş tarihlerde açılmış vadesiz YTL hesabım var. Ancak uzun zamandır kullanmadığım ve her ay kesilen 3 YTL hesap işletim ücretini de ödemek istemediğim için, İstanbul Anadolu yakasında bir şubeye gidip hesabı kapatmak istediğimi ifade ettim. Bunu kendilerinin hiçbir şekilde yapamadığını, konuyla ilgili telefon bankacılığını aramam gerektiğini ifade ettiler.

telefon bankacılığını aradığımda ise, hesap kapama işlemlerinin ancak hesabın bulunduğu şubeden yapılabildiğini ifade ettiler. Şu anki ikamet yerim olmayan bir yere, sadece banka hesabımı kapatmak için gitmem gerektiğini söylemeye çalışıyorlar sanırım. Ya zamana ve yol parasına kıyıp, 245 kilometre gidiş ve 245 kilometre dönüş yol kat edip, hesabımı kapattıracağım, ya da kullanmadığım bir hesap için her ay 3 YTL taksit ödemeye devam edeceğim. Bu nasıl bir bankacılık anlayışıdır, gerçekten anlamak zor.

Bu konunun çözümünü bekliyorum. Hiç kimse kusura bakmasın ama vadesiz bir hesabı kapattırmak için 500 kilometre yol kat etmek bana pek de mantıklı bir konu gibi gelmiyor.%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
29.06.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra, irtibat telefonlarından ulaşılmaya çalışılmış, ancak ulaşılamaması nedeni ile, formda belirttikleri e-mail adresleri aracılığı ile detaylı bilgi verilmiştir.

Müşterimizin tarafimiza tekrar ulaşmak istemesi durumunda, memnuniyetle kendilerine bilgi verilebileceğini iletmek isteriz.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.