ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'nin Haksız Yere Aldığı Yıllık Üyelik Aidatı! loras21  [26 Haziran 2007, 09:00]
Bankaya şikâyetimi yazdım. Banka bana bir e-mail ile cevap verme nezaketinde bulundu. Ancak kartımı açtırırken imzaladığım formda 10 YTL'lik bir ücret alınacağı yazıyorken benden yasalara aykırı bir şekilde 20 YTL talep ediliyor. Başlangıçta imzalamakla hata yapmış olabilirim kabul ediyorum ama onlar da bu dayatmadan vazgeçsinler. Sözleşmede ne yazıyorsa ona uysunlar. Yasadışı işlere kalkışmasınlar.

İmzaladığım sözleşmede 10YTL yazıyordu. Madem sözleşmeye uyuyorlar 20 YTL'lik listelerini geri çeksinler. Bankaların bu aidat denen olayı kolay bir hesapla hesaplayın. 1 milyon üyesi olan bir bankanın emek harcamadan kazandığı ücret yaklaşık 20 milyon YTL yani 20 trilyon lira.%

Arkadaşına Gönder

08.05.2008

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kart ücreti uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.
MÜŞTERİ İLETİŞİM BÖLÜMÜ

26.06.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra Bankamiz uygulamasi ile ilgili olarak e-mail araciligi ile detay bilgi verilmiş ve iletmiş oldukları hususlar hakkında gerekli paylaşımlar yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.