ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC Fek Kaldırma Yazısını Usulüne Uygun Vermediği İçin Mağdur Oldum! Bigu  [25 Haziran 2007, 09:00]
HSBC'den konut kredisi faizleri yüksekken bir konut kredisi kullandım. Faizler düşünce başka bankadan re-finanse etmek istedim. Diğer banka kapama tutarım kadar kredimi onayladı. Masrafları yatırdım, tapudan randevu bile aldım.

Gel gör ki HSBC tarafıma, kredinin kapama tutarını belirten bir fek kaldırma yazısını usulüne uygun vermediği için kredimi kapatamayarak yüksek faiz ödemeye mahkûm bırakıldım. Sadece fek yazısına belli bir süre belirtmeleri gerektiği halde ne genel müdürlükleri ne şube bize yardımcı olmadı. Krediyi kullandığım Ziverbey şube müdürü yüzüme baka baka benim vereceğim yazıya gün eklemezsem hiç bir bankadan bu krediyi kapatamazsın dedi. Diğer banka eksper ücretini peşin aldığı ve iade etmediği için tapudan gün aldığım ve HSBC yüzünden gidemediğim için de masraflarım yanıma kar kaldı.%

Arkadaşına Gönder

27.06.2007 Bigu Konu hakkında mağduriyetimin devam etmekte olduğunu, bilgi vermenizin ve detaylı açıklamanızın maalesef müşterinizi oyalamaktan öteye gitmediğini bilmenizi isterim.
Tam zamanında taksiterini ödeyen ,kredi kayıp bürosunda hiçbir gecikmesi ve ödeme düzensizliği olmamış bizim gibi müşterilerinizi bu şekilde kaybettiğiniz değer , bankanızın mevcut krediyi kapatmamıza engel olarak zorla aldığı fazladan faizden daha fazla olacaktır zaman içersinde.
Müşteri memnuniyeti sağlamış görünmek yerine direk çözüm üretmeniz halinde bu yanlıştan hep birlikte kurtulmuş olacağız.
Müşteriniz bu şekilde mağdur etmemeniz, konuşarak değil "çözerek" dönüşte bulunmanız dileğiyle...

HSBC Bank
25.06.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra detay bilgi verilmiş ve gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.