ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

HSBC Bank

HSBC'den Kapattığım Kredi Kartına Aylar Sonra Gelen Borç! feynur  [25 Haziran 2007, 09:00]
Aylar önce elektronik postama gelen banka ekstresi ile canım sıkılıyor. HSBC Çorlu şubesine gidiyorum, mevduat hesabı için talimat vermediğim halde bu borç nasıl görünür diyorum. Var olan kredi kartımı da iptal etmek istiyorum. Görevli peki efendim diyor 305 YTL gibi bir rakam öderseniz hesabınız kapanacak. Bu paranın içinde mevduat hesabında görünen borcum da var mı diyorum, evet efendim diyor görevli.

Borcu ödüyorum, kapandı değil mi diyorum, bir borcum kalmadı. Alo bankacılık yardımıyla iptal etmeniz gerek diyor. Arıyorum alo bankacılığı sıkıntımı dile getiriyorum. Özellikle mevduat hesabının altını çiziyorum bir borç gözükmüyor kapatılmış diyor. Kredi kartınızı iptal etmek istediğinizden emin misiniz, sebebi nedir diyor. Diyorum ki bu mevduat hesabına olan borç canımı sıktı, kızdım ve bankanızla olan ilişkimi kesme kararı aldım. İçinde kullanabileceğiniz puanlar var dedi, gerek yok yeter ki kapansın dedim. Çünkü bu borç nasıl oluştu, kimse bana açıklayamadı. Peki, efendim dedi görevli konuşma kayda alındı.

Aylar sonra bana bir telefon geliyor HSBC'den, arıyorum mevduat hesabınızda 180 YTL borç görünüyor. Şaka mı bu şimdi? Neden şimdi bana ulaşıyorsunuz, neden daha önce aranmadım? Size ulaşamadık, işinizi değiştirmişsiniz. Asıl sorun bu değil beyefendi benim sıkıntım mevduat hesabında oluşan borcu bana açıklayamamış olmanızdı. Muhtemelen borç gününüz geçmiştir, otomatik ödenmiştir. İki kere 67 YTL ödenmiş beyefendi sizin açıkladığınız gibi ne alo bankacılıktaki görevlisiniz açıkladı ne de şubedeki görevliniz.

Ben biliyorum tüm personeliniz son derece kaliteli yetiştirilmekte ben ısrarla rahatsız olduğum konunun altını çizerken niçin hiçbir görevli beni uyarmadı? İşyerimin değişmiş olması bir gerekçe değildir. Şu an son derece kötü hissediyorum. Bankaya borçlanıp kaçan konumuna düşürülmek çok sinir bozucu bir durum. Kızgınlığım; neden hiçbir görevli beni uyarmadı bu konuda aydınlatmadı? Şikâyet hattınızı aramak istiyorum tabii efendim diyor görevli. HSBC en çok güvendiğim bankaydı tüm bu yaşananlar güvenimi sarstı. Son derece canım sıkkın.%

Arkadaşına Gönder

HSBC Bank
25.06.2007

İyi çalışmalar,

Müşterimize sitenize iletmiş olduğu mesajina yönelik gerekli incelemeler yapıldıktan sonra detay bilgi verilmiş ve gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.Ayrica musterimiz ile talepleri hakkinda irtibatimiz devam edecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

HSBC BANK A.Ş.