ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Airties Kablosuz İletişim

AIRTIES'ın 7/24 Hizmet Vermeyen Çağrı Merkezi! screamsaver  [12 Temmuz 2008, 09:00]
Smile ADSL kampanyasından 2 aylık yazlık internet paketi aldık. Kurulumu yaptık, ancak modem arızalı çıktı. Modemi geri gönderdik. Tam 1 haftadır modemin akıbeti konusunda yanıt alamadık. Neden mi? Çünkü Airties 7 / 24 müşteri hizmetleri denilen ve aslında hiçbir zaman var olduğuna inandığım çağrı merkezleri sebebiyle.

Her gün 20 dakikamı telefon başında dinlettikleri sinir bozucu müziğe harcıyorum. Bu arada 2 aylık ADSL paketimin 15 gününü heba ettiler, ayrıca birde çağrı merkezlerine ulaşmak için bir tomar telefon parası ödeyeceğim. Bu kadar çabaya en azından bir kere seslerini duyabilseydim.

Smile yetkilileri ise Airties'a ulaştıklarını ve 7 / 24 denilen hattın sadece 09–18 saatleri arasında çalıştığının bilgisini verdiler. Ne yazık ki bu saatler arasında da bu hayali merkeze ulaşamadım. Keşke böyle büyük gibi görünen firmalar müşterilerine biraz da olsa değer verebilse. Son olarak onlara tavsiyem seçmeli müzik hizmeti vermeleri olacak. Hiç değilse bu kadar para ödediğimiz telefonda kendi sevdiğimiz şarkıları dinleyelim. Olur da ilgilenmek isterlerse arıza no: 8275388 %

Arkadaşına Gönder

Airties Kablosuz İletişim
14.07.2008

Kullanıcımız ile görüşüldü ve problemi çözüldü.