ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Airties Kablosuz İletişim

AIRTIES Modem Çilesi Ne Zaman Bitecek? bariskocer  [24 Mayıs 2008, 09:00]
Ttnet'in kampanyasından aldığım Airties rt–205 modemim aldıktan 2 gün sonra arızalandı. Kablolu veya kablosuz hiçbir şekilde modeme ulaşamadım. Destek merkezini aradım ve 8202749 arıza koduyla kayda aldılar. 15.05.2008 tarihinde kargoya verdiğim ürün 17.05.2008 de kontrol etmeme ve "arıza giderilmiştir ve ürün kargoya verilmiştir" açıklamasını görmeme rağmen kargo şirketinde böyle bir kaydın olmadığı bilgisine ulaştım.

Israrla kargo şirketini 3 gün boyunca aradım ve sonunda Airties'ı aramaya karar verdim. 20.05.2008 tarihinde ürünün tamir edildiği ve ertesi gün elimde olacağı söylendi. Peki tamir edilmemiş ürüne neden böyle bir açıklama yazılmıştı?

Her neyse; sonunda ürün 21.05.2008'de elime ulaşabildi fakat asıl sinir bozucu durum bundan sonra başlıyordu. Ürünü açtım ve "kablosuz" özelliği ile kullanmaya başladım fakat 5 dakika sonra bağlantım kesildi. Tekrar bağlanmaya çalışmama rağmen bağlanmadı. Modemi kapatıp açtığımda bağlandım, fakat yine her seferinde 5 dakika sonra bağlantım kesildi ve modem kitlendi.

Modemi şu an kablolu olarak kullanıyorum ve servise tekrar gönderdiğimde 1 hafta beklemek istemiyorum. Modemden hiç memnun değilim. Sorunuma bana yedek modem göndererek çözüm bulunmasını bekliyorum. %

Arkadaşına Gönder

04.06.2008 bariskocer Şikayeti yazmamdan sonra, ertesi gün Atilla bey beni aradı, eski modemi kargoya vermemi ve modem ellerine ulaştığı anda sıfır modem göndereceklerini söyledi. Modemi kargoya verdim ve 2 gün sonra gönderdiğim modem rt-205 olmasına rağmen rt-206 model modemi bana gönderdiler.Airties' a göstermiş olduğu ilgi için ve sikayetvar.com'a da bana aracı olduğu için teşekkür ederim.Saygılar...

Airties Kablosuz İletişim
04.06.2008

Barış Bey ile 24 mayısta mesajı yazdığı gün görüşüldü ve problemi çözüldü.