ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Airties Kablosuz İletişim

AIRTIES Modemle Bitmek Bilmeyen Problemler! mert1907  [02 Mayıs 2008, 09:00]
Yaklaşık 1 sene önce Airties rt-211 marka wireless ADSL modem satın almıştım. Satın aldığım süreden yaklaşık 6 ay sonra modemle ilgili sıkıntılarım başladı. Modem internetten aniden kopmakta ve wireless diğer cihazlar modemi bağlanmak için göremiyorlardı. Bunun sonucunda Airties'ın servisine modemimi gönderdim. Bunun sonucunda modem tamir edilerek bana yollandıktan sonra bir problem olmadan kullandım.

Sık elektrik kesintilerinden sonra modemimim geçtiğimiz haftalarda tekrar sorun çıkarmaya başladı. Bu sefer yine aniden internetten kopmalar oluyor ve modemi kapatıp açmadan sorun düzelmiyor. Bunun sonucunda Airties müşteri hizmetlerini aradım ve bunun sonucunda arıza kaydı oluşturup ürünü servise götürmemi istediler. Ben de bunun üzerine Airties'ın merkezine bizzat kendim götürdüm.

Yaklaşık 15 dakika sonra hiçbir problemi yok denilerek modemi bana geri verdiler. Teknik servisten yetkili biriyle görüştüm fakat kendisi sorunumla ilgili bana bilgi verebilecek durumda değildi. Kendisi hiçbir problem çıkmayacağını iddia ederek modemi bana geri verdi. Bir de üstüne üstlük çok kaba bir yaklaşımla karşılaştım.

Bunun sonucunda tekrar evime gelip modemimi bağladım ve yaklaşık 5 dakika sonra yine aynı problemler oluşmaya başladı. Airties müşteri hizmetleriyle yaklaşık 45 dakika telefonla görüşüp, problemi gidermek istesem de hiçbir sonuç elde edemedim.

Şu an 10 dakikada bir internet bağlantım kopmakta ve ben de bu yüzden modemim tekrar kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Artık bu durumdan bıktım ve daha fazla sorunla uğraşmak istemiyorum. Bana ya paramı iade etsinler, ya da yeni ve problemsiz bir ürün versinler. %

Arkadaşına Gönder

Airties Kablosuz İletişim
23.07.2008

Sayın Kullanıcımız

AirTies müşteri hizmetleri olarak www.sikayetvar.com sitesinden çok yakın zaman öncesine kadar haberdar değildik.

Elimizde olmayan nedenlerden dolayı oluşan gecikme için özür diler, sorunlarınız devam ediyorsa 0212 444 0 239 numaralı destek hattımızı arayarak, teknik destek uzmanlarımızdan destek almanızı rica ediyoruz.

AirTies ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.