ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kurye

ARAS KURYE İle Kartım Elimde Değil assorted  [04 Mart 2008, 09:00]
Eğer burada Mavi Kurye (verdikleri adresin kapısında Aras Kurye yazıyor) diye adlandırılan kurye Aras Kurye ise, 2 haftadır Kütahya şubenizdeki kuryede bekleyen atm kartım elime geçmedi.

Geçen hafta aradım. Cuma günü getireceklerini söylediler ama işyerime gelmediler. Acil olduğunu söyledim. “Cuma günü gelemezsek siz gelir misiniz” dediler (bu ne biçim kurye ise)

Kaça kadar orda olduklarını sordum. 19-19:30 a kadar orda olduklarını söylediler. Önemli olduğunu söylememe rağmen Cuma günü gelmediler. Ben iş çıkışı saat tam saat 18:40 da kuryenin kapısındaydım ama kapalıydı.

Hafta sonunu bu sorumsuz çalışanlar yüzünden kredi kartımı kullanarak geçirmek zorunda kaldım. Lütfen kuryenin ne işe yaradığını bana açıklar mısınız?

Kurye kartımı bana ulaştırma girişiminde bile bulunmuyor, benim oradan gidip almamı bekliyor. Bu aynı kuryeyle 2. Defa başıma geldi. Daha önce de aynı şeyi yaptıklarından kartım kaybolmuştu.

Kartları bekletip sonra bankaya geri gönderiyorlar. Lütfen birisi buna dur desin. Bu kuryeye artık tahammül edemiyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

28.03.2008 assorted Adres ve telefon numarası aynı olan aynı büroda işlem yapılan birkaç kurye olduğu için ATM kartımla ilgili hiçbir ilgisi olmayan ARAS KURYE'ye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.

İyi Çalışmalar

Aras Kurye
28.03.2008

Beril Hanım Merhaba,

Elinize ulaşmayan ATM kartınızın dağıtımını yapan başka bir kurye firmasıdır. (Mavi Kurye )

Bilgilerinize iyi çalışmalar.

Aras Kurye Müşteri Hizmetleri