ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kurye

ARAS KURYE Çalışanının Nezakets,z Tavırları! atak02  [26 Nisan 2007, 09:00]
Huggies adlı şirket bana çocuk bezi göndermişti. Bir hafta içinde gelmesi gereken bez bir ay içinde gelmeyince firmaya yazı yazdım. Firma ise malın Aras Kurye'ye verildiğini söyledi. Firma Aras Kurye ile irtibata geçip emanetin niye şahsıma ulaştırılmadığını sormuş. Aras Kurye ise emanetin Zeynal *** tarafından emanetin Ayşe *** a teslim edildiğini yazmış.

Oysa Ayşe *** adındaki kişi, benim 3 yaşındaki yeğenim. 3 yaşındaki birini emanet teslim edilir mi? Ne kadar gerçekçi artık siz karar verin. Üstelik Ayşe yeğenim ve abim böyle bir şey olmadığını söylüyor. Durumu firmaya bildirdim. Vay sen misin bildiren Aras Kuryeden Zeynal adlı şahıs beni arayarak tehdit etti. Nerdeysen görüşelim diyor. Aldın mı başına belayı? Kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Firmanın da bu kişi hakkında soruşturma açmasını istiyorum.%

Arkadaşına Gönder

Aras Kurye
02.05.2007

Müşterimiz Sn.Süleyman Atak'ın iletmiş olduğu şikayeti üzerine kendisi ile görüşülmüş, yeni bir paket alıcıya gönderilmiş ve ilgili personel uyarılmıştır.
Müşterimize yaşanan sıkıntıdan ötürü özürlerimizi iletir, işlerinde kolaylıklar dileriz.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,