ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Alarko Carrier

ALARKO 1.5 Ayda 1 Klimayı Tedarik Edemedi dculum  [19 Haziran 2008, 09:00]
3.5.2008 tarihinde 2 adet Toshiba klima satın aldım. Bir tanesi Ras10-skv, diğeri Ras16-skvr. Ras10-skv hemen teslim edildi, cihazdan gayet memnunum. Ama Ras16-skvr bugün itibari ile hala tedarik edilememiştir.

Mayıs başı gibi cihazın montajı gecikince Alarko İzmir Bölge Müdürlüğü'nü aradım. Ellerinde 11 adet cihazın olduğunu söylediler. Satın aldığım yeri aradım. Onlar cihazın olmadığını, o rakamın bayilerde olan ürün olabileceğini söylediler.

Tekrar Alarko'yu aradım. Alarko bayiye "bastırın" dedi. Yine sonuçsuz telefon görüşmelerinden sonra Alarko da Mayıs sonu gibi elinde cihaz kalmadığını söyledi. Haziran başı gibi ellerine ulaşacakmış.

12.6.08 de tekrar Alarko'yu aradım. Bu sefer ellerinde İstanbul'da 55 adet klimanın olduğunu, bir hafta sonra 100 adet daha geleceğini, sonra da 1000 adet geleceğini söylediler.

Ben de sevinerek klimam geldi diye satın aldığım yere döndüm. Onlar da Domino'dan klimayı tedarik ediyorlar. 1 hafta olduğu halde hala ses yok. Domino topu Alarko'ya atıyor, Alarko Domino'ya "bastırın" diyor.

Arada müşteri telefon diplomasisi yapmak zorunda kalıyor. Parayı ödemiş, ürünü yok, evde sıcaktan terliyor. ^^

Arkadaşına Gönder

Alarko Carrier
12.08.2008

Müşterimiz Doğan CULUM’un Toshiba Ras 16 SKVR klimasına ilişkin yaşadığı problemleri içeren başvurusu Müşteri Hizmetleri müdürlüğü tarafından incelenmiştir. Müşterimizin ürün teslimiyle ilgili yaşamış oldupu problem, başvuru tarihinde çözümlenmiştir.
Konuyu bilgilerinize sunarken, 54 yıl önce faaliyetine “Hizmette ve Üretimde kalite” sloganıyla başlamış ve her yıl 100.000 üzerinde yeni müşteriye hizmet vermekte olan bir firma olarak, bu gün geldiğimiz noktada da aynı duyarlılıkla “Müşteri Memnuniyeti“ni temin ve sürdürme kararlılığı içerisinde olduğumuzu belirtmek isteriz. Alarko Carrier personelinin yetki ve bilgisi dahilindeki her konuda, bilgi ve destek sunmaya daima hazır olduğunu bildirir işlerinizde başarılar dileriz.