ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ayedaş

320193

AYEDAŞ Dijital Saatin Okuma Hatasını Düzeltsin etemeller  [30 Haziran 2008, 11:29]
3 yılı aşkın süredir, aynı evde oturmaktayız. Tesisat numarası 1571146 olan saati kullanıyoruz. Geçen 3 yıl içerisinde, telefon elektrik faturamız 30-40 YTL'yi tüketimimiz ise 150-160 kw'ı geçmedi. Elektrik saatimiz değiştirilip, dijital saat takıldı. O ay 70 YTL fatura geldi. Bunun 35 YTL'si saat ücreti idi. Buraya kadar bir problem yoktu. Elektrik üretimimiz yine aynıydı.

Geçen ayın faturası ile inanılmazdı.3 yıldır her ay 30 YTL civarı gelen fatura, bu ay 108 YTL geldi.160 kw'ı geçmeyen tüketimimiz 574 kw' çıkmıştı. Ayedaş'ı aradım. telefon ile görüştüğüm kişi, geçmiş tüketimime bakıp, haklısınız galiba, okuma hatası var. Çünkü tüketiminiz hep aynı seviyedeymiş dedi. Kontrol edeceklerini söyledi.

Ayedaş kontrol ile ilgili mail atmış. saatiniz normal çalışmakta! saatte problem var diyen olmadı ki. Okuma hatası veya kaçak var. Ayedaş'taki personel bile şaşırdı. Galiba okuma hatası var dedi. Çünkü çok bariz bir fark var. Biz çalışan insanlarız. Gündüz ev boş. Yeni bir alet almadık. Yaşam şeklimiz hâlâ aynı.

Tüketim nasıl bu kadar artabilir? Akıl mantık var. Lütfen bu hata düzeltilsin. saat çalışıyor denilip, kestirip atılmasın. Parayı sokakta bulmuyoruz. Biraz dikkat, biraz ilgi ve artık biraz hizmet lütfen...&

Arkadaşına Gönder