ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Unilever

ELIDOR Krem 7/24'ün İçeriğini Bozmuş! dzmerve  [26 Ağustos 2008, 09:00]
Senelerdir Elidor krem 7/24'ü kullanıyordum ve çok da memnundum. Kıvırcık saçlı olmama rağmen krem 7/24'ün düz saçlar için olan mor ambalajlı kremini kullanıyordum. Ve açıkçası benim saçlarımı düzene sokmuştu. Harika bir üründü.

Fakat şimdi baktığımda Elidor'un bu ürünlerini kaldırıp yerine yeni ambalajında minnacık yeni ürünler çıkarttığını gördüm. Düz saçlar için olanı da kıvırcık saçlar için olanı da kullandım ve fakat bende hiçbir işe yaramadı. Hele ki düz saçlar için olan su gibiydi ve hiçbir tutuculuğu yoktu.

Üstelik eski ürünü aldığımda aylarca kullanabilirdim. Fiyatı da ona göre çok uygundu. Neden böylesine kullanışlı ve harika bir ürünü değiştirip bu şekilde bozduğunuzu merak ediyorum. Kullanıcı memnuniyetinin üst seviyede olduğu bu ürünü bu hale getirmenin ne anlamı vardı?

Yeni ambalaj ve modern bir görünüş her zaman o ürünün kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Ne yazık ki artık saçlarım için başka çözümler bulmam gerekecek. Ve benim gibi onlarca insan olduğunu düşünüyorum. Bir daha o eski Elidor serisi gibi saçımı güzel yapacak bir ürün olacağını düşünmüyorum. Unilever de yaptığı bu atılımın aslında çok manasız olduğunu görmeli bence. %

Arkadaşına Gönder

Unilever
26.08.2008

Unilever’in amacı “Hayata Canlılık Kazandırmak” tır. İnsanların kendilerini iyi hissetmelerine, iyi görünmelerine ve hayattan daha fazla keyif almalarına yardımcı olan markalarla günlük hijyen, beslenme ve kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Amacımız içinde bulunduğumuz hızlı tüketim ürünleri sektöründe, müşteri ve tüketicilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak, KALİTELİ ve GÜVENLİ ürünler sağlamaktır.

Bu amaçla tüm üretim yerlerimizde; ISO9001 (Kalite Yönetim Sistemi), ISO14001 (Çevre Yönetim Sistemi), OHSAS18000 (İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi), TPM (Toplam Üretken Bakım) ve gıda üretim yerlerinde ISO22000 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi) uygulamaları mevcut olup, bu uygulamaların gelişmesi, iyileştirilmesi ve sürekliliği konusunda titiz çalışmalar yürütülmektedir. Ayrıca tüm ürünlerimiz, yasal mevzuatlara ve Unilever standartlarına uygun olacak şekilde piyasaya arz edilmektedir.

Tüm bu sistemlere rağmen son kullanıcı (tüketici) tarafından ürünlerimizle ilgili olarak tespit edilen dilek, öneri ve şikâyetlerin firmamıza ulaştırılmasını sağlayabilmek amacıyla iletişim aracı olarak; ürün ambalajlarında belirtilen ücretsiz dilek/şikâyet hatları, üretim yeri adresleri ile şirketimize ve markalarımıza ait web siteleri etkin olarak kullanılmaktadır. Çünkü son kullanıcı (tüketici) tarafından firmamıza ulaştırılan dilek, öneri ve şikâyetler kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendirilmektedir.

Ürünümüz hakkında www.sikayetvar.com adresinde yer alan görüşünüz, “Tüketici ve Müşteri Şikâyetlerini Değerlendirme Prosedürü”müze uygun olarak değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır.

Siz değerli tüketicimize ürünlerimize göstermiş olduğu ilgi ve bizlere kendimizi geliştirmek için yarattığı fırsat için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Unilever Tüketici Dilek, Öneri ve Şikâyet Merkezi
Gıda Ürünleri : 0800 211 33 53