ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

219671

UNILEVER Benim de Hediyemi Yollamadı! za_nam  [10 Ekim 2007, 09:00]
Elidor'un yarışmasından ben de hediye kazandım fakat diğer kazananlar gibi benim de hediyem yollanmadı. Defalarca mail attım, defalarca aradım, müşteri hizmetleri her seferinde “size en kısa zamanda dönülecek diye yanıt veriyor” fakat 2 buçuk aydır arayan soran yok.

Genel merkezlerine kadar aradık ama sonuç sıfır, karşımızda muhatap bulamıyoruz. Madem hediyeler verilmeyecek niye yarışma yapılıyor? baktığımda görüyorum ki benim gibi diğer kazananlara da hediyeleri yollanmamış, otomatik bir cevap var, herkese aynı yanıtı yazmışlar fakat şikâyet eden hiçbir kazananın hediyeleri yollanmamış. %

Arkadaşına Gönder

10.10.2007

Sn. Yetkili,

Sn. Aylin DURAK 'a gönderilen Elidor Onarıcı Bakım Seti, Express Kargo kanalıyla 09 Ekim 2007 tarihinde Sn. Meral DURAK 'a teslim edilmiştir.

Saygılarımızla bilgilerinize sunarız.

Unilever Tüketici Dilek, Öneri ve Şikâyet Merkezi
Gıda Ürünleri : 0800 211 33 53
Temizlik ve Kişisel Bakım Ürünleri : 0800 211 33 65

10.10.2007

Sn. Yetkili,

Tüketicimiz Elidor markasının düzenlediği yarışma sonucunda Elidor Onarıcı Bakım Seti kazanmıştır.

Hediye kazanan tüketicilerimizin hediye setleri, 04 Ekim 2007 tarihinden itibaren bildirdikleri adreslere gönderilmeye başlanmıştır.

Tüketicimizin kazandığı hediye setinin teslimatı konusu sorgulanmakta olup ayrıca bilgi verilecektir.

Unilever Tüketici Dilek, Öneri ve Şikâyet Merkezi
Gıda Ürünleri : 0800 211 33 53