ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Accessorize

ACCESSORIES'ten İlk Gün Astarı Atan Çanta ozivozi  [31 Ocak 2008, 10:25]
Galeria'daki Accessories mağazasından bir çanta aldım. 129 YTL lik çanta indirimde 90 YTL idi. Çantanın ertesi gün astarı attı. Ben Kadıköy'de oturuyorum. Bakırköy'de arkadaşlarımla beraberken görüp beğenip almıştım.

Accessories bir zincir mağaza olduğu için kurumsallık gereği; aldığınız ürünü hangi mağazadan değiştirmek istediğiniz önemli olmamalıdır. Fakat “bu ürün hatalı olduğu için illa yerine gideceksiniz” dediler. Mecbur yine Bakırköy'e gittim.

Çantayı değiştirmek istemediler. İncelemeye göndermeyi talep ettiler. Doğal olarak bunu kabul etmedim. Çünkü aldığım aynı hafta da sorunları ile uğraşıp duruyordum. Zor bela değişikliğini yaptırdım. Ertesi gün taktım koluma, işe gittim.

Hop, tek tek işlemeleri açılmaya başladı. Aksam eve dönerken artık hepsi dökülecek zannettim. Bu nasıl bir dikiştir anlamıyorum. Aksesuar satıyorsunuz ve öylesine mi işliyorsunuz? İnsanlar evde ellerinde yaptıkları zaman bile en az bir sene bir şey olmuyor.

Şikayetçiyim. “Bu çantadan soğudum, artık istemiyorum” dedim. İade almadılar. “Tekrar değiştirelim o zaman” dedim. Hayır incelemeye gidecek dediler. Hatta eleman “ne var bunda, bunu elimle ben bile dikerim” dedi. Ben 90 milyon verip çanta alacağım, eve getirip üzerinde tadilat mı yapacağım?

Şaşırmış bu insanlar. Velhasıl kelam iade almadılar. Elime bir kağıt tutuşturup 15 gün sonra sizi arayacağız dediler. Artık gerçekten incelemeye gider mi? Yoksa oturup orada kendileri mi diker, ne yaparlar bilmiyorum. Ama 10 gün içinde 2 kere sorun yaşadığım çantamı ne iade aldılar ne de değiştirdiler.^^

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız