ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Accessorize

ACCESSORIZE'dan Yağmurda Kullanılamayan Şemsiyeler! pandora80  [12 Kasım 2007, 09:00]
Accessorize mağazasından 17.10.2007 tarihinde markaya ve görüntüsüne aldanıp bir şemsiye aldım. Mevsim normallerinde yağan ilk yağmurda kullandım haliyle, fakat şemsiye yağmurun üzerine yaptığı baskıyla sürekli başıma kapandı. Sonbaharda yaprak gibi sallanıp iskeleti kesinlikle sağlam olmayan bu şemsiye acaba kışın daha şiddetli havada nasıl kullanılacak? 'Yağmurlu havada kullanmayınız' uyarısı kesinlikle eklenmeli ürün etiketine.

29.10.2007 tarihinde ürünü aldığım mağazaya iade etmek istedim. Fakat ne yazık ki sizin güvenip de ürününü aldığınız bu mağaza müşterilerine inanmıyor ve inceleme, test adı altında saçma bir süreç devam ediyor. Bu arada yine özellikle seçilmiş kaba personeline dert anlatmak size yanında kâr. 09.10.2007 tarihinde sonuç geliyor. 'Üründe herhangi bir hata yok, geri alabilirsiniz'.

Mağazaya gidiyorum ve elime bir sayfa kağıt ve en altında üründe hata olmadığını belirten bir not. Ben aldığım ürünün hangi test aşamalarından geçtiğini nasıl bileceğim, bu testler neleri içeriyor ve ben daha ilk kez kullandığım bu şemsiyeyle ilgili böyle bir sorun yaşadığımı sanıyor ya da gerçekten bilmiyorum şemsiye kullanmayı. Böyle saçma işlemler ve süreçlerle insanları kandırıyorlar ve hatayı size mal ediyorlar.

Bu nasıl bir mağazacılık anlayışıdır, ürün alıyorsunuz ve normal olarak karşılığında hizmet bekliyorsunuz. Üzgünüm ama düşüşte olan bir mağaza bu ve Çin malı bile daha kaliteli kesinlikle. Gerek eğitimsiz, müşteri memnuniyetinden bihaber personeli, gerek izlediği saçma politika bu düşüşe ivme verecek.%

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız