347267 |

| ARSTİL Hani Değişim Yapıyordu?
kemal12
[23 Ağustos 2008, 09:00]
Arstil Ankara Optimum bayisinden aldığım iki adet kanepe başıma bela oldu. Mobilyaları satın alırken görevliler Arstil'in mobilyada çıkan sorunları tamir etmediğini, garanti kapsamındaki ürünleri değiştirdiğini ya da iade aldığını söylediler.
Kanepeleri kullanırken bir süre sonra kanepelerin altına koyduğumuz giysi ve çarşaflarımızın yırtıldığını gördük. Kanepelerin altına baktığım yaklaşık yarım metre uzunluğunda çubuk demirlerin kanepenin altından sarktığını gördük. Arstil'e telefon açtık ve gelen yetkililer bu çubuk demirlerin gereksiz(!) olduğunu söyleyerek demir çubukları kanepelerin altından çıkarıp gittiler.
Bir sorun olduğunda değişim yapılacağını söyleyen Arstil'in doğruluğu herhalde buraya kadarmış. Ayrıca hangi tasarım ve üretim zihniyetinin fazladan gereksiz demir çubukları kanepeye koyduğunu da anlayamadık. Neyse bir süre sonra bu demir çubukların bulunduğu süngerlerin birleşme yerleri havaya kalktı.
Bunun üzerine Arstil'i tekrar aradık. Bunun üzerine yetkililer bizi arayarak gereksiz diye söküp götürdükleri demir çubukları takmaları gerektiğini söylediler. zamanında "biz tamir etmeyiz sadece değiştiririz" diyen sayın Arstil bunun dışında yapılabilecek bir şey olmadığını söyledi.
Böyle bir başıbozukluk hayatımda görmedim. Bir yaptıkları öbür yaptıklarıyla çelişkili. Tabii bunu kabul etmiyorum. Bütün mobilya alacak arkadaşları uyarıyorum. Yaşadıklarımız size ders olsun. Tabii bu arada psikolojimiz de acayip bozuk. Bu yazıyı sinirden elim titreyerek yazıyorum. % |