ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Arstil

ARSTİL'den Baza Siparişi Verdiğimize Pişman Olduk! mehmet002  [20 Ağustos 2008, 09:00]
Ağustos ayının ilk haftası Arstil Burhaniye bayisinden 1 tane 2 kişilik, 1 tane de tek kişilik baza siparişi verdik. Yeni evimize taşınırken eşyaların bir kısmını yenileyelim demiştik, 1 hafta içinde gelir demişlerdi.

İlgili yerlere sipariş geçtiklerini bana bildirdiler. 13 Ağustos günü eve taşındık, ama bazalar yok. 5 yaşında kızım baza olmadığı için 5 gündür yerde yatıyor. Biz eskileri tekrar kurduk. Halen bazalardan haber yok. Ayıp olmasın diye siparişimizi de geri çekmiyoruz. Pişman olduk ama. Lütfen Arstil yetkilileri; bu şekilde piyasada tutunamazsınız. Bir de Koç grubunun olduğunu öğrendim, hayretler ettim. Vallahi hayret bir şey.%

Arkadaşına Gönder

20.09.2008 mehmet002 Sayın Şikayetvar yetkilieri 2. mesajımı neden yayınlamadınız,sonuçta 1 ay oldu.Tamam çözeceğiz diye telefon ettikleri gün 21 Ağustostan bu yana hiçbir gelişme yok.. Arayıp sebebi budur,gelecek,gelmeyecek..... filan deseler de vazgeçsek.. Lütfen yardım edin..
Aşağıdaki yazıyı siz ulaştırın bari...

Tüm Türkiye’ye de böylece duyuracağım. Bildiğim bütün yerlere yazıp şikayet edeceğim.

Hoş burada yazdıktan 1 hafta sonra aradılar. Şikayetimi araştıracaklarını söylediler ama bakın bugün 16 Eylül. İşte yine gittim Arstil bayisine, ne zaman gelecek diye sordum. Halen bana şu tarihte diye cevap veremedi.

Kendi üst yetkilisini aradı, o da tekrar inceleteceğini söyledi.
Kardeşim bayram geliyor, ben yeni taşındığım evimde halen eski karyolada idare ederek Arstil firmasının göndereceği bazayı bekliyorum.
Sayın ARSTİL yetkilileri hani arştırıp en kısa zamanda çözecektiniz ne oldu ..:bugün tam 1 ay oldu... Bu bastırdığınız kataloglarınız tüm Türkiyeye dağıtılmıyor mu? Bir baza için 2 aya gün mü veriyorsunuz.. Bütün şikayet edlecek yerlere yazacağım bilginiz olsun..:(

20.09.2008 mehmet002 Daha önce de buraya aynı konu için şikayet yazmıştım. Merak edenler bakabilirler. Ağustos ayının ilk haftası verdiğim baza siparişim halen nedense gelmedi. Aslında çoktan iptal etmem lazımdı ama inadına bekliyorum.

Kendi üst yetkilisini aradı, o da tekrar inceleteceğini söyledi.
Sayın ARSTİL yetkilileri hani araştırıp en kısa zamanda çözecektiniz ne oldu ..:bugün tam 1 ay oldu... Bu bastırdığınız kataloglarınız tüm Türkiyeye dağıtılmıyor mu? Bir baza için 2 aya gün mü veriyorsunuz.. Bütün şikayet edlecek yerlere yazacağım bilginiz olsun..:(

Arstil
21.08.2008

İlginiz için teşekkür ediyoruz

Tüketicimizin başvurusuyla ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır

ARSTİL
TÜKETİCİ HİZMETLERİ