ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Assos Eden Group Hotels

ASSOS EDEN BEACH'de Aç Kalmanız Olası ipektopuz  [11 Ağustos 2008, 09:00]
Assos'da defalarca konaklamamıza rağmen bir hata yaparak Assos Eden Beach'e gittik ve son derece memnuniyetsiz olarak geri döndük.

Son derece özensiz, tatsız, yatılı okul yemekhanelerinde çıkan yemeklerden yemek zorunda kaldık. Patlıcan kızartması ve tavuk yemeği yemekten, sabah kahvaltılarında önümüze konan yıkanmamış domateslerden, içi geçmiş karpuzlardan vs. Yeterince midemiz bulandı.

Otelleri geçtim, en kötü restoranlarda bile bebekler için mama sandalyesi vb. Gereçler bulunur. Üstelik restoran da üst katta, bebek arabalarını indir çıkar...

Elektrik kesintilerini, buna bağlı olarak su kesintilerini hiç saymıyorum bile. İlk defa yazlık yerde, sineklik olmayan camlar gördük ve böceklerle uğraştık durduk.

Açık büfe yemekleri sayıyla verdiler, fazlası yok, diğerlerine kalmazmış. Öğle yemeğinde "kusura bakmayın, yemek kalmadı" dediler. Fiyat olarak diğerlerinden daha yüksek olan ama hizmeti de bu kadar özensiz bir yeri ilk defa gördük.^^

Arkadaşına Gönder

Assos Eden Group Hotels
24.08.2008

Oncelikle sizleri tesisimizdeki konaklamanızda memnun edemedigimiz icin cok uzgun oldugumuzu belirtmek isteriz. Bilmenizi isteriz ki daha iyi hizmet verebilmek adına misafirlerimzden gelen sikayetleri hassasiyetle degerlendiriyor ve bizlere yol gosterici olarak kabul ediyoruz.Otelimize yasadıgınız ve gozlemlediginiz olumsuz konulara, duyarsız kalmayıp sikayetlerinizi dile getirmenizden dolayı sizlere ayrıca tesekkur ederiz.Dile getirmis oldugunuz tum sikayetleriniz dikkate alınıp,gerekli tum duzenlemeler yapılacaktır. Otelimiz tum menulerini titizlikle hazırlamakta yemek cesitliliginin az olması sozkonusu olmamakla birlikte cesit azlıgı konusundaki onerilerinizin de tekrar uzerinden gececegimizden emin olmanızı rica ederiz.Sizlerinde konakladıgı sure icerisinde gordugu uzere restaurantımız bebek mama sandalyesi bulundurmak adına elverisli olmadıgından bulundurulmamaktadır ve hatırlatmak isteriz ki mama sandalyesi bulundurulma zorunlululugu olmayan bir husustur. Sikayetlerinize istinaden yaptıgımız arastırmada konaklamanız suresince hicbir talep oneri vesikayet dile getirmeyerek bizlere telafi hakkı vermemis oldugunuzu ogrenmekle berbaer bundan cok buyuk uzuntu duydugumuzu bilmenizi isteriz . Misafirlerimizin tesisimizden hicbir nedenle mutsuz ayrılmasını istememekle birlikte tum ekibimiz adına yasadıklarınızdan dolayı uzuntulerimizi tekrar belirtir,tesisimiz adına sahip oldukları olumsuz tum fikirleri duzeltmemize fırsat vermek adına bir sonraki tatillerinde kendilerini tekrar agırlamaktan memnuniyet duyacagımızı belirtmek isteriz.