259012 |

| AIRFEL Kombim Yedi Kez Sıcak Su Arızası Verdi
cello055
[07 Şubat 2008, 09:00]
Kombim, 28.01.2008 tarihinde, her zamanki yaptığı arıza olan sıcak su sorununu tekrarladı. Bundan 3 ay önce, bu sorunu 2 yıldır yaptığını, elimizde bu arızadan dolayı 7 adet servis kağıdı olduğunu ilettik. Servis istemediğimizi, ürünün arızalı olduğunu, ilgilenilmesini istedik.
Tekrar servis gönderildi. Arızanın tekrarlanmayacağını söylediler. Fakat 3 ay sonra yine tekrarladı. Müşteri hizmetlerini arayarak durumu izah ettik. Bizi Karadeniz bölge yetkilisine yönlendirdiler. Elimizdeki 7 adet olan servis kağıtlarının fotokopilerini bu yetkiliye gönderdik. Servis kağıtlarının incelenip bize haber verileceği söylendi.
10 gündür maalesef bizi ne aradılar, ne de sordular. Mağdur tüketici durumundayız. Kış günü sıcak su gibi önemli bir ihtiyacımızı çocuklarla sağda solda gideriyoruz. Yetkililerin çözüm bulmasını bekliyoruz.
Not: Cihazın geldiği günden beri içinde değişmedik parçası kalmadı. Daha kaç sefer parça değişmesi gerekecek? Cihaza verilen garanti şartlarının arkasında maalesef durulmuyor.^^ |