ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Airfel Klima

AIRFEL Kombim Yedi Kez Sıcak Su Arızası Verdi cello055  [07 Şubat 2008, 09:00]
Kombim, 28.01.2008 tarihinde, her zamanki yaptığı arıza olan sıcak su sorununu tekrarladı. Bundan 3 ay önce, bu sorunu 2 yıldır yaptığını, elimizde bu arızadan dolayı 7 adet servis kağıdı olduğunu ilettik. Servis istemediğimizi, ürünün arızalı olduğunu, ilgilenilmesini istedik.

Tekrar servis gönderildi. Arızanın tekrarlanmayacağını söylediler. Fakat 3 ay sonra yine tekrarladı. Müşteri hizmetlerini arayarak durumu izah ettik. Bizi Karadeniz bölge yetkilisine yönlendirdiler. Elimizdeki 7 adet olan servis kağıtlarının fotokopilerini bu yetkiliye gönderdik. Servis kağıtlarının incelenip bize haber verileceği söylendi.

10 gündür maalesef bizi ne aradılar, ne de sordular. Mağdur tüketici durumundayız. Kış günü sıcak su gibi önemli bir ihtiyacımızı çocuklarla sağda solda gideriyoruz. Yetkililerin çözüm bulmasını bekliyoruz.

Not: Cihazın geldiği günden beri içinde değişmedik parçası kalmadı. Daha kaç sefer parça değişmesi gerekecek? Cihaza verilen garanti şartlarının arkasında maalesef durulmuyor.^^

Arkadaşına Gönder

09.03.2008 cello055 sorunum cözüldü sagolsun yetkıliler karadeniz bölge müdürlügü nuri beye tesekkürler siz site yetkililerinede ayrıca tesekkürler sagolun iyi calişmalar celal gürkan samsun - kombi arızası kalmadı

14.02.2008 cello055 servisten aradılar bugun .yarın yeni kombi gelecekmiş ellerine ve montaja geleceklermiş.
aırfel fabrikasına tüm yetkili kişilere ve siz site yöneticilerine tesekkürlerimi iletiyorum sagolun var olun bir tüketicinin yüzünü güldürdünüz Allah razı olsun sizlerden yarını sabırsızca bekleyecegim teskkrler aırfel.. site mensupları..
celal gürkan -- samsun