ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Atasay Kuyumculuk

ATASAY Lekeli Bileziği Kaile Almadı desmodus84  [22 Mart 2008, 09:00]
Geçtiğimiz günlerde Atasay'dan aldığım bir üründe memnuniyetsizlik yaşamam üzerine Atasay'ın müşteri hizmetlerinin mail adresine şöyle bir mail attım. Bu mailime tam 3 aydır cevap bekliyorum. Hiç cevap gelmedi.
-----------------------------------------------------
Sayın Atasay Kuyumculuk Yetkilileri;

Aydın ilinde, Adnan Menderes Üniversitesi'nde intern doktorum. 2 gün önce çok beğenerek aldığım ve kız arkadaşıma hediye ettiğim 14 ayar Atasay beyaz ve sarı altın çiçek motifli bileziğin üzerinde alırken benim fark edemediğim fakat kız arkadaşımın uyarısıyla fark ettiğim beyaz altın kısmında 2 adet leke bulunmaktadır.

Bu bileziği satın aldığımız yer olan Aydın ilinde Bağcılar Atasay Kuyumculuk'a götürdük. Cila lekesi olduğunu, halledebileceklerini söylediler. Fakat bugün telefonla aradıklarında bu lekelerin giderilemeyecek lekeler olduğunu ve ellerinde aynı bilezikten olmadığını ya başka modelle değiştirebileceklerini ya da aynı bileziği geri almamız gerektiğini söylediler.

Ben ve kız arkadaşım da bu bileziği çok beğendiğimiz için çareyi Atasay müşteri hizmetlerine mail atmakta bulduk.

Lütfen bana yardımcı olun. Madem bu lekeler geçmiyor, o zaman bayiniz aracılığıyla bize aynı bileziğin lekeli olmayanını gönderin.

Ayrıca geçen sene Sevgililer Günü'nde hediye aldığım Atasay kalp şekilli altın kolyede de sorun yaşamıştım. Onun da taşlı kısmı sürekli ters dönüyordu. Satın aldığım Atasay bayisine onarttım ama olmadı.

Açıkçası şu ana kadar satın almış olduğum Atasay ürünlerinden yana hiç yüzüm gülmedi. 2 gün önce aldığım bilezikte de sorun yaşayınca sevgilime Atasay ürünlerini hediye etmekten ileri derecede korkar oldum. ^^

Arkadaşına Gönder

Atasay Kuyumculuk
25.03.2008

Sayın Mehmet SOYLU

Ürünümüzü Atasay Bayisine bırakmanız durumunda ürün tamirat ile ilgili tarafımaza ulaşacaktır. Ürün bize ulaştıktan sonra gerekli tüm işlemler yapılacaktır.

Saygılarımızla

CRM - Müşteri İlişkileri Yönetimi Bölümü
Atasay Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Merkez Mah. Ali Duran Cad. Sedir Sok. No:7 Yenibosna / İSTANBUL
Tel: (212) 652 33 66 Dahili : 430