ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

SHELL Derby Ürünümü Smart Kart Puanı Verildi Diye Vermedi! KARAELMAS  [13 Mayıs 2008, 09:00]
Shell'den 12.05.2008 günü saat 03.00 sıralarında 120 YTL'lik benzin aldım. Kredi kartımı ve Smart kartımı verdim. Kartımdan 120 YTL çekildi ve smart kartıma da puanım yüklendi. Aklıma Derby kampanyası geldi. Derby vermiyor musunuz diye sorunca puan yükledik kampanya ürünü veremiyoruz dediler. Hiçbir şey demeden çıktım.

Ama bana kartı uzattığımda eğer Smart karta puan alırsanız Derby ürününü alamayacağım söylenmemişti. Pompa yanındaki reklam afişinde de böyle bir uyarı görememiştim. 100 YTL akaryakıta Derby hediye diyordu. Televizyondaki reklamlarda da öyle diyordu.

Müşteriyi kandırarak kendilerine mi çekmeye çalışıyorlar acaba? Böyle basit hilelere Shell gibi bir devin tenezzül edeceğini zannetmiyorum ama yaşadıklarım ortada. Kendimi kandırılmış gibi hissettim. %

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

Shell
13.05.2008

Sayın Gülerik'in Şikayeti Hakkında;

Müşterimize kampanya detayları aktarıldı.Müşteri memnuniyeti sağlandı.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,