297019 |

| SHELL'den Taş Devrinden Kalma Lastik Şişirme Cihazı
ekuplu
[13 Mayıs 2008, 09:00]
1,5 yıldır hem arabamda hem motosikletimde çok acil durumlar hariç sadece Shell kullandım çünkü gerçekten hizmeti ve kalitesinden çok memnunum.
Normalde lastiğimin havasına yıkamacımda baktırdığım için benzinlikte bu işi daha önce yapmamıştım. Geçtiğimiz günlerde Bulgurlu Shell'de lastiğimin havasının inik olduğunu fark ettim.
İş başa düştü diyerek alete yanaştım. Dijital olmayan bir şişirme cihazı ile ilk kez karşılıyordum. Yırtılmış olan kullanım talimatının bir kısmından anladığım kadarıyla cihazı ayarını "36" ya getirdim.
Hava basmaya başladım, cihaz ses çıkartmaya başladı. Basmaya başladıktan ve bittikten sonra da aynı sesi çıkarmaya devam ediyordu. Dolayısıyla acaba basabildim mi, basamadım mı, çok mı bastım anlayamadım.
Nitekim daha sonra kontrol ettirdiğimde fazla şişirmiş olduğum ortaya çıktı.
Bu durum cihazın bozuk olmasından ya da benim beceriksizliğimden kaynaklanmış olabilir ama benim eleştirdiğim yerel benzincilerde bile dijital cihaz bulunurken Shell gibi sektörün devlerinden olan bir kuruluşun Bulgurlu gibi işlek bir istasyonunda bu cihaz nasıl bulunmadığı.^^ |