ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

SHELL Smart Kart İle Yaptığım Yakıt Alışverişinde Sorun Yaşıyorum! balikcimemet  [13 Mayıs 2008, 09:00]
7–8 senelik Shell müşterisiyim. İskenderun Shell Gökkuşağı Petrol'den oto gaz aldığım zaman Smart kartıma dizel olarak puan veriliyor. Oysa dizel yakıtının puanı oto gazdan düşük. Pompa görevlisi de bizim gaz satışımız kayıtlı değil, gaz için Smart tart kullanamayız deniliyor.

Akşamdan sonra aldığım yakıtlardan Smart kartı pos makinesinden geçirmiyorlar. Sebebini sorduğumda makinenin bulunduğu odanın akşamdan sonra kilitlendiğini, işlem yapamayacaklarını söylüyorlar. Bunun nasıl bir mantık olduğunu anlayamadım. O pompa görevlisine güvenilmeyip kapı kilitleniyorsa neden koskoca istasyon akşamdan sonra o kişiye teslim ediliyor? Bu konuda tarafıma bilgi verilirse memnun olurum. %

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

Shell
13.05.2008

Sayın Işıkoğlu'nun Şikayeti Hakkında;

Müşterimize LPG alımlarında Shell Club Smart Card sistemini Shell Oto Gaz bulunan istasyonlarda kullanabileceği bilgisi verildi.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,