ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

SHELL'den Akaryakıt Aldım mı Almadım mı? HKKDMR  [19 Nisan 2008, 09:00]
Adapazarı Devlet Hastanesi karşısındaki Shell'den 20 YTL'lik mazot aldım mı almadım mı bilmiyorum. Ama ben 20 YTL'lik kart geçtim. Yakıt almadığımı düşünüyorum. Aldığım tepki devam edim ibre yükselecektir.

Gerçekten de böyle sorunlar oluyor karşılaşmıştım, fakat benim ibre tersine hep düştü. Shell merkezi aradım, gerekli ölçümü yaptılar ve fatura kesildiği için farklı miktarda akaryakıt almamın imkânsız olduğunu söylediler. Bence de öyle fakat aldığım faturadaki tutarla pompadaki tutar arasında yasal orandaki farklılıklardan fazla fark var. Bunun açıklamasını Shell bana hala yapmadı.

Ben imkansız dedikleri hatanın açıklamasını bekliyorum. Ayrıca o istasyondaki yetkililerin müşteriye hitabı da hiç hoş değil. Yakışmadı Shell, hiç yakışmadı. %

Arkadaşına Gönder

Shell
21.04.2008

Sayın Demir'in Şikayeti Hakkında;

Müşterimize yazar kasa ve otomasyon sistemi hakkında bilgi verildi.Müşterimizin aracına belirtilen tutarda yakıtın verildiği tespit edildi.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,