ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

SHELL İstasyonu Benzin Vermeyi Reddetti! gürhan54  [19 Nisan 2008, 09:00]
Bugün Sakarya Alifuatpaşa Metin Dinlenme tesislerinden motoruma benzin almak istedim. Fakat motordan inmeden benzin veremeyeceklerini belirttiler. Ben de motorum çok büyük ve arkasında yük olduğu gerekçesi ile inemedim ve beni mağdur durumda bıraktılar. Bu durum beni çok şaşırttı ben de yetkili birisi ile görüşmek istedim ve hiç de hoş olmayan tepki ile karşılaştım. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?%

Arkadaşına Gönder

Shell
22.04.2008

Sayın Şen'in Şikayeti Hakkında;

Sürücü motor üzerinde iken motora yakıt dolumu şirketimizin uyguladığı emniyet kuralları gereği yapılamaz.

Yaşadığımız tecrübeler; sıcak ve yeni stop etmiş motora yakıt dolumu sırasında oluşabilecek taşma yada sıçramalardan veya akaryakıt buharının etkisi ile yangın çıkabileceğini gösterdi.Bu durum motor sürücülerinin kullandığı kıyafetlerde(naylon yağmurluk, rüzgarlık vb.) düşünüldüğünde sürücü ve çevresi için ciddi tehlike oluşturmakdır.Bu tür kazaların sonunda kalıcı ciddi yaralanmalar yaşanabilmektedir.

Müşterilerimizin kullandıkları araçlar ne olursa olsun, önce emniyetli servisi düşünerek verdiğimiz hizmette zaman zaman personelimizin bilgi aktarımı eksikliği nedeni ile yaşadığımız bu durumlarda gerekli önlemlerin alındığını belirtmek isteriz.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,