ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

SHELL'den Mazot Aldım Aracımın Göstergesinde Hiçbir Değişiklik Olmadı! cafirem  [28 Mart 2008, 09:00]
Bu olay Shell'de 2. kez başıma geliyor. Pazar günü Maltepe Kapet Shell benzin istasyonundan sözde 15 YTL'lik mazot aldım fakat aracımın göstergesinde hiçbir değişiklik olmadı. 5 YTL'lik daha aldım fakat yine bir değişiklik olmadı.

Bunun üzerine Shell müşteri hizmetleriyle görüştüm, tabii ki haklı olduklarını, bir yanlışlık olmadığını söylediler. Ama bu olayı kime anlattıysam Shell'den hala nasıl mazot aldığıma inanamadılar.

Ertesi gün aracım başka bir markadan aldığım 20 YTL'lik mazotla aracımın dijital göstergesinde 3 gösterge ışığı yandı. Ve olayı oradaki görevliye anlattığımda Maltepe'de oturup da hala Kapet'ten mazot aldığıma şaşırdı. Kapet'teki personelin bile Kapet'ten almadığını söyledi. Herkesin bilgisine.

Shell müşteri ilişkileri ile görüştük ama yapıcı olmak yerine 15 YTL için müşteri kaybetmeyi seçtiler. 15 YTL için yalan hikaye yazacak değilim. Şikâyetlere yazılan cevapları okuduğumda gördüm ki hep haklılar. %

Arkadaşına Gönder

Shell
31.03.2008

Sayın Yılmaz'ın Şikayeti Hakkında;

Müşterimize otomasyon ve yazar kasa sistemi hakkında bilgi verildi.Müşteri memnuniyeti sağlandı.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,