267400 |

| SHELL'in Vereceği Ferrari'ler Kar Yüzünden Yolda Kalmış!
biter
[28 Şubat 2008, 09:00]
Tüm yakıt firmalarının yaptığı promosyonu gözetmeksizin daima yakıtımı güvenilir temiz ve ciddi bir firma olduğu için Shell istasyonlarından alıyordum. Son yaptığı Ferrari kampanyasından faydalanmak istedim. İhtiyacımdan dolayı da gene yakıtımı Shell'den aldıktan sonra oyuncak arabayı almak istedim.
Yetkili arkadaş araba ellerinde kalmadığı için kredi kartı fişinin arkasını kaşeledi. Birkaç gün içinde geleceğini, bu fişle gelirseniz arabanızı alabilirsiniz dediler. Tamam deyip istasyondan ayrıldım.
Birkaç gün sonra tekrar gidip sorduğumda kampanya bitti dediler. Ben fişi gösterdiğimde bu sefer de araba kalmadı dediler. Yetkili biriyle görüştüm, o da başka istasyondan alalım, 2 gün sonra gelin dedi. 2 gün sonra gittiğimde orada da kalmamış İstanbul'a sipariş ettik sonra gelin dedi yetkili kişi.
Tekrar gittiğimde bu sefer de sipariş ettik fakat yollar kardan kapalı o nedenle arabalar gelmedi dedi, sonra gelin. Bir hafta önce yağan kar eriyip barajlara döküldü, istasyondaki yetkili bir günlük karın yağmasıyla yolları halen kapalı sanıyor. Buradan yetkililere sesleniyorum yaptığınız kampanyaların takipçisi olun lütfen. Yoksa müşterilerinizi kaybedeceksiniz.% |