ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

SHELL Smart Club Kartımı İnternetten Göremiyorum! madheart35  [21 Şubat 2008, 09:00]
2004-2005 yılları arasında kartımı Shell istasyonundan alarak bilgilerimi kapsayan form doldurmuştum. Fakat şimdi internetten kontrol ettiğimde kartımın şifresinin geçersiz olduğu ve böyle bir kullanıcı ya da kart numarası olmadığı uyarısını alıyorum.

O yıllardan beri aracıma akaryakıtı bu kartla alıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım ve tüm harcamalar bu karta yüklendi. Mağduriyetimin giderilerek şahsıma bilgi verilmesini rica ederim. %

Arkadaşına Gönder

Shell
22.02.2008

Sayın Yenigül'ün Şikayeti Hakkında;

Shell Club Smart Online web sitesine giriş için müşterilerimizin ana sayfada sol menüde yer alan Yeni Üye Formu'nu doldurmaları gerekmektedir. Müşterimizin burada belirteceği e-posta adresine Internet şifresi otomatik olarak gönderilecektir. Bu şifre istasyonlarımızdan hediye siparişi verirken kullanılan şifreden farklıdır.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,