ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

SHELL Promosyon Arabalarını Neden Vermiyor? ksklisavas  [07 Şubat 2008, 09:00]
Shell firması promosyon yaptı. Resmi internet sitesinden almış olduğum promosyon şartları alıntısı aynen şöyle: "30 Ocak tarihinden itibaren başlayan kampanyada Shell'den tek seferde 100 YTL'lik Shell v-power, Shell v-power racing yada Shell v-power Diesel ürünlerinden yada 4 litrelik Shell Helix motor yağlarından alan herkese anında, 7 adet Ferrari modelinden biri hediye ediliyor.

Ayrıca diğer Shell yakıtlarından tek seferde 100 Tl'lik alan müşteriler ise, sadece 3 Ytl ödeyerek yine oyuncak arabalardan birine sahip olabiliyor. "

Fakat istasyonlara gittiğimde 100 Ytl lik lpg (oto gaz) alsam ve 3 Ytl ödesem bile araba alamayacağım söylendi.

Başka sorunum ise; İzmir Karşıyaka ilçesinde oturuyorum. 30 km içerisinde 8 adet Shell istasyonu bulunuyor fakat hiç birinden araba alamadım. Şikayetimi yetkililere firma internet sitesinden bildirdim. Fakat dikkate alınmadı.^^

Arkadaşına Gönder

Shell
07.02.2008

Sayın Yeşilöz ün Şikayeti Hakkında;
Müşterimize kampanya detayları hakkında bilgi verildi.Müşteri memnuniyeti sağlandı.
Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,