ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

SHELL Vaat Ettiği Oyuncağı Vermedi aydinn  [06 Şubat 2008, 09:00]
03.02.08 saat 14:45 Kayalar Petrol Ankara yolu 105 evler Erenkoy/ İstanbul'dan almış olduğum 106 YTL dizel yakıt karşılığın da oyuncak almak istedim. Ellerinde olmadığını belirttiler. Fakat yakıtı almadan önce kimse bana oyuncak olmadığını belirtmedi.

Koskoca Shell o kadar reklam yapıyor da bayiye neden oyuncak vermiyor acaba? İşim gereği Kadıköy'de olduğum için bir daha aynı mevkiye gitmem de mümkün değil. Buradan başka yerden de alamazsın dedi satıcı.

Uzun yıllardır Shell kullanıcısıyım. İlk kez böyle bir sorun yaşadım. Mağduriyetimin giderilmesi oyuncağın İstanbul Gaziosmanpaşa/Bayrampaşa mevkiinden almamın sağlanmasını talep ediyorum, bunca yıllık müşteriniz olarak sizden bunu rica ediyorum. *~*

Arkadaşına Gönder

Shell
06.02.2008

Sayın Keskin in Şikayeti Hakkında;

30 Ocak tarihinden itibaren başlayan kampanyada Shell den tek seferde 100 YTL lik Shell V-Power, Shell V-Power Racing yada Shell V-Power Diesel ürünlerinden yada 4 litrelik Shell Helix motor yağlarından alan herkese anında, 7 adet Ferrari modelinden biri hediye ediliyor. Ayrıca diğer Shell yakıtlarından tek seferde 100 TL lik alan müşteriler ise, sadece 3 YTL ödeyerek yine oyuncak arabalardan birine sahip olabiliyor.

Müşterimize kampanya detayları mail gönderildi.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,