ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

SHELL Hep Eksik Benzin Veriyor rumuz6693  [12 Ocak 2008, 09:00]
Yolumun üzeri olduğundan Shell Maltepe (kapet) den çok benzin almışımdır. Ancak son aylarda göz göre göre eksik benzin vermeye başladılar.

Arabamın deposu 45 litre ve genelde ışık yanınca 50-100 YTL'lik benzin alırım. 4 ay önce 100 YTL'lik benzin alınca depo full'e çok yakın olurdu. O zaman Shell'den aldığım benzin ibreyi deponun 3/4'üne bile getirmedi. Bu durumu hemen anlayamıyorsunuz, çünkü ibre ağır ağır yükseliyor.

Kartal'da durumu anlayıp telefon ettim. "Fişinizi getirin, kontrol edelim" dediler. İhmal edip, gitmedim ve oradan almamaya karar verdim. 4 ay sonra, yani geçen hafta, bir şans daha vereyim, belki düzelmişlerdir dedim ve 50 YTL lik benzin aldım.

Deponun çeyreğini bile doldurmadı. Tabii durumu anlayana kadar Kartal'a yaklaşmıştım. İşin ilginci, pompacı beni lafa tutup fişimi almayı unutturdu ki, hak iddia etmeyeyim.
Yıllardır müşterisi olduğum Shell'i, bu yüzden bırakıyorum. Kontrollerin düzgünlüğü konusunda hayal kırıklığına uğradım. ^^

Arkadaşına Gönder

Shell
12.01.2008

Sayın Öztürk'ün Şikayeti Hakkında;

Müşterimize yazar kasa ve otomasyon sisteminin önemi aktarılarak, bayilerimizde yapılan kontroller hakkında bilgi verildi.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,