ŞikayetVar

Sonraki >>

Shell

241938

SHELL Eksik Benzin Doldurdu sonmez73  [26 Aralık 2007, 09:00]
Bayramın 1. Günü, 20.12.2007 tarihinde, benzin almak için Shell-Maltepe benzin istasyonunuza uğradım. Genç bir pompacı yanıma yaklaştı. 100-YTL kurşunsuz dedim. Benzin pompasını arabaya takarak siz ödeyin" abi diyerek başka bir yere kayboldu. Parayı büro kısmına ödeyerek geri geldim. Arabanın başında kimse yoktu. Benzin sayacında 35- YTL'lik benzin satılmış gözüküyor fakat hiç hareket yoktu. (daha önceki arabadan alınan benzin parası olduğunu nerden bilebilirdim).

Daha sonra başka bir yaşlı pompacı yanıma geldi. Kendisine pompanın çalışmadığını, 35 -YTL lik benzin ücretinin daha önceki arabaya ya mı yoksa benim arabama mı ait olduğunu sordum. Benim arabama ait olduğunu söyledi. O zaman neden pompanın 35-YTL'de durduğunu sordum.

Bunun normal olduğunu, pompaların her zaman kendiliğinden herhangi bir rakamda atabileceğini söyledi ve 65-YTL lik benzin doldurdu. Şüphelendim. Özellikle bir kere daha sordum. Her şeyin normal olduğunu söyledi. O bayram telaşıyla arabamda çocuklarda vardı, hareket ettim.

Arabanın benzin göstergelerini kontrol etmeye başladım. Her zaman 50-YTL lik benzin aldığımda yarım depoya yakın benzin olurdu. 100 YTL lik benzinle aşağı yukarı yine aynı oranda benzin dolmuştu. Jeton sonradan düştü.

Shell pompacıları bayram bayram şahsımı 35 YTL-lik mağdur etmişlerdi. Bu sadece benden alınan paraydı. Ya başkalarından alınan miktarlar?^^

Arkadaşına Gönder

Shell
26.12.2007

Sayın Sönmez'in Şikayeti Hakkında;

Müşterimize yapılan kontroller hakkında bilgi verildi.Müşteri memnuniyeti sağlandı.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,