ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

SHELL Sözünde Durmuyor! berilingo  [27 Ekim 2007, 09:00]
Bilgisayarımı açıp da şikayet yazacağım zaman hemen ekranın solunda müşteri dostu firmalar içinde Shell'i görüyorum ve üzülüyorum. Neden biliyor musunuz? Benim bu sitede 21 Ağustos 2007 tarihinde yayınlanan bir şikayetim var ve bu şikayetimin üzerine bana Shell'den gelen hediyeniz elinize ulaşacaktır ibareli bir mail var. Buna rağmen halen ulaşmadı.

Afyonkarahisar 2 istasyonuna gittiğimde durumu anlattığımda çalışanları neredeyse beni dövecek. Ben kendime acıyorum. Yıllarca bu büyük firmanın mazotunu kullandım ve reklâmını yaptım. Lütfen firma yetkilileri benimle irtibata geçsin veya ben onlara halen sakladığım bu memleketin değişik yerlerinden alınan Shell mazotlarının fişlerini göndereyim.

Gerçekten ayıp. Bunu bir amerikan vatandaşına yapabiliyorlar mı çok merak ediyorum. Ben bugünkü kırgınlığımı birkaç günde unutmayacağımı göstereceğim.%

Arkadaşına Gönder

Shell
30.10.2007

Sayın Tıraş'ın Şikayeti Hakkında;

Müşterimizin talep ettiği hediye ilgili adreste beklemektedir.Müşterimiz yönlendirilmiştir.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,