ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

SHELL Fotoğraf Makinesini Yolladım Diyor, Benzinlik Gelmedi Diyor! seyhun78  [20 Ekim 2007, 09:00]
Shell fotoğraf makinesi kampanyası ile ilgili şikayet yazmaktan inanın artık yoruldum. 2 aydır alamadığım ve yaklaşık 40 gün önce teslim edilmesi gereken makinemle ilgili son geldiğim nokta şu; Shell'den arayan arkadaş makinemin kargoyla bir süre önce Mercan Petrol'e gönderildiğini ve oradan alabileceğimizi söyledi.

Hemen sevinç içinde Mercan Petrol'e gidip makinemi istedim. Oradaki arkadaşlarsa şaşırarak bize gelmedi ki diye cevap verdiler. Daha sonra benim tarafımdan terslenince bu cevap karşısında Shell'i aradılar gerçekten kargılandığını ama kendilerine ulaşmadığını söylediler ve biz sizi gün içinde arayalım dediler.

2 gün telefon gelmeyince ben aradım. Kargoda kaybolmuş yenisini ay sonuna kadar vereceğiz söz veriyoruz dediler. Sanırım benim hak ettiğim makineyi bir hatırlı müşteriye verdiler ve beni oyalıyorlar. Shell ver lütfen artık şu makinemi yoksa yemin ederim bu hafta tüketici hakları mahkemesine vereceğim. Ve artık bu makineyi alabilmek için onlarca kez cep telefonumla müşteri hizmetlerini arayıp uzun süreler hatta bağlanmaya çalıştım bağlanamadım. Defalarca istasyonu cep telefonuyla aradım, buradaki zararımın da giderilmesini istiyorum. %

Arkadaşına Gönder

Shell
22.10.2007

Sayın Ayhan'ın Şikayeti Hakkında;

Müşterimize ürün teslim tarihi hakkında bilgi verildi.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,