ŞikayetVar

Sonraki >>

Shell

220123

SHELL Kampanyasında Çıkarılan Zorluk! selo224  [15 Ekim 2007, 09:00]
Maximum kart kullanıcısı bir üniversite öğrencisiyim. 75 YTL ve üzeri akaryakıt alıp 10 YTL maxi puan kazanmak için Karaman'da bir benzin istasyonuna uğradık babamla. İftar vakti olduğu için petrol istasyonu çalışanı gayet aceleciydi. Miktarı söylemeden 75'e tamamlanıp kart çektireceğimi söyledim. Görevlinin biri doldururken öbürü gelip ona gitmesini söyledi ve olan ne ise ondan sonra oldu.

Depo dolduktan sonra kart çektirmek için gittiğimde Akbank pos makinesini kullandığını gördüm ve uyardım ben kampanyadan yararlanacağım dedim ve görevlinin bana söylediği kelime İş Bankası pos makinesi market bölümünde, oranın anahtarı bende yok, çekemem. Bana 1 saat bekle patron gelir diyor ya da ehliyet ruhsat bırak gel al diyor. Neyse biz anlaştık ve ben 5 kilometre yolu sırf onların dikkatsizliği yüzünden gidip geldim ve parayı ödedim. Sizce marketin kilitli olması benim sorunum mu?%

Arkadaşına Gönder

Shell
15.10.2007

Sayın İncedal'ın Şikayeti Hakkında;

Müşterimize kampanya dahilinde hediye puanlar yüklendi.Mıntıka müdürümüze market hakkında yaşanan sorunun tekrarlanmaması için bilgilendirme yapıldı.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,