ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

SHELL'de Euro Dizel Biter mi? saricaoglu  [18 Eylül 2007, 09:00]
Kadıköy İnönü Mahallesindeoturuyorum ve her sabah işime şirket arabası ile gidiyorum. Şirketimde benzin harcamaları için Shell ile anlaşmış ve Shell'in taşıt tanıma sistemini kullanıyoruz. Aracım 2007 model Opel Corsa ve euro dizel benzin kullanıyoruz. İşyerim Tuzla organize sanayi bölgesinde ve TEM otoyolundan işyerime gidip geliyorum.

Tem otoyoluna bağlanana kadar yaklaşık 2 kilometrelik bir ara yoldan geçiyorum be bu otoyolda diğer markalar ve Shell benzinlikleri var. Her zamanki gibi sabah arabama bindim ve yakıtımın az olduğunu fark ettim TEM'e girmeden bir Shell benzinlik olduğu için oraya yöneldim, benzinliğe girdim ki pompacının cevabı euro dizel yok abi oldu. Taşıtmatik kullandığımız için normal dizel mazot da alamıyoruz.

Şimdi iki şey soracağım; bir, Shell gibi dünya devi bir şirket nasıl oluyor da kendi adına açılan yerlerde bu türlü yoklara izin verebiliyor? İki, Shell ile anlaştık diye yolda kalma tehlikesi yaşıyoruz. Bu Carrefour'da kola bitti abi ile eşdeğer bir mantık oluyor, Carrefour'da kolanın bittiğini gören oldu mu? Bakkalda bitebiliyor ama?

Ben bu yokluktan dolayı 2 kilometre geri gelip sabah trafiğinde yaklaşık 45 dakika kaybettim. Bence bu tür yerlere Shell franchise verirken biraz daha dikkatli davranmalı, yoksa kendi adına zarar veriyor. Mesela ben daha önce başka bir firmanın taşıt tanımasını kullanıyordum ve yine euro dizel kullanıyordum ama hiçbir zaman yok lafını duymamıştım. Yaklaşık iki yıldır Shell'den alıyorum iki yılda bu üçüncü defadır bir Shell benzinlikte euro dizel olmadığına tanıklık ediyorum.%

Arkadaşına Gönder

Shell
18.09.2007

Sayın Sarıcaoğlu'nun Şikayeti Hakkında;

Müşterimizin belirttiği konu hakkında gerekli araştırmalar yapılarak, siz değerli müşterilerimizin böyle bir sorunla karşılaşmaması için önlemlerin alınacağı bilgisi verildi.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,