SHELL'in İşlemeyen Dijital Fotoğraf Makinesi Kampanyası!
[12 Eylül 2007, 09:00]
Shell'in fotoğraf makinesi kampanyasından Ağustos' ta makine almaya hak kazandım. Kampanya başladığında makineleri gösteren istasyonlarda, şu anda uzun müşteri listelerinin bulunduğu kuyruklar gösteriliyor. Devamlı benzin aldığım istasyonum Ihlamur Shell' de kalmamış.
Ama herkes aynı durumda, kardeşim de başka bir istasyondan Dolapdere shell'den hak kazanmasına rağmen orada da kalmamış. 06.09.2007'de gelen mesaja göre teslim alabileceğim tarih Ekim ayı içerisinde sms ile bildirilecekmiş.
Ağustos'ta biten kampanya ürünü için 2 ay sonra ne zaman alabileceğim iletilecekmiş. Shell, kampanyalarını daha iyi organize etmeli, her kampanyasında sorun çıkıyor.^^
Müşterimiz ile görüşülerek, gecikmeden dolayı özür dilendi.Cihazın teslim tarihi bildirildi.
Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
Saygılarımızla,
02.11.2007
cengizsahin
11 Ekim de Shell Müşteri Hizmetlerinden beni arayıp, Ekim ayı içerisinde fotoğeaf makinesinin tarafıma teslim edileceğini belirtmişlerdi. Bugün (02 Kasım) gelen SMSe göre 12 Kasımdan itibaren istasyondan makinemi alabilirmişim. Ben zaten Shelli kullanıyordum ve keşke böyle kampanya yapacaklarına hiç yapmasalardı...
11.10.2007
Sayın Şahin'in Şikayeti Hakkında;
Müşterimize kampanya dahilinde hak kazandığı hediyenin Ekim ayı içerisinde verileceği bilgisi aktarıldı.
Saygılarımızla,
11.10.2007
cengizsahin
SHELL in Dijital Fotoğraf Makinesi Kampanyası hakkındaki şikayetime istinaden 13/09/2007 de Genel Müdürlük ten beni arayıp, Ekim ayında makine teslimatı yapılacağını söylediler. Ancak hala ne makine teslim edildi ne de ne zaman teslim edileceği ile ilgili mesaj geldi. Shell i kullanan tüm tanıdıklarımın benzer şikayetleri var. İsterseniz imza toplayıp, tarafınızla paylaşabiliriz. Şikayet çözülmediği için tüketicileri yanıltmamak adına çözüldü sembolünü kaldırabilir miyiz?
Teşekkürler,
09.10.2007
cengizsahin
SHELL in İşlemeyen Dijital Fotoğraf Makinesi Kampanyası! cengizsahin [12 Eylül 2007, 09:00] şikayetime istinaden 13/09/2007 de Genel Müdürlük ten beni arayıp, Ekim ayında makine teslimatı yapılacağını söylediler. Ancak hala ne makine teslim edildi ne de ne zaman teslim edileceği ile ilgili mesaj geldi. Shell i kullanan tüm tanıdıklarımın benzer şikayetleri var. İsterseniz imza toplayıp, tarafınızla paylaşabiliriz.
13.09.2007
Sayın Şahin'in Şikayeti Hakkında;
Müşterimize kampanya detayları ve ürünün teslim edileceği tarih hakkında bilgiler verildi.