ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

SHELL Dijital Fotoğraf Makinelerini Ne Zaman Verecek? serthann  [11 Eylül 2007, 07:19]
Bu kampanyaya katıldığım için çok pişmanım. Söz konusu firma 31.07.2007–07.08.2007 tarihleri arasında 199 litre kurşunsuz benzin alıp bu sözü edilen fotoğraf makinesini almaya hak kazandım. Fakat firma ne zaman vereceği hakkında bir bilgi vermiyor. Verilmeyecekse neden insanları kandırıyorlar? Beni üzen böyle büyük bir firmanın üç kuruşluk şey için itibarını zedelemesidir. Ve bu olay beni Shell'den benzin almaktan vazgeçirme derecesine getirmiştir. Konuya gerekli çözüm bulunana kadar yazacağım.%

Arkadaşına Gönder

09.10.2007 serthann ekimin ikinci haftası olmasına ragmen shell fotograf makinalarını göndermemiş ve şimdide ekim sonu denmekte ekim sonunuda bekleyelim bakalım

27.09.2007 serthann shell firmasında yetkili ile görüşüldü ekimin ikinci haftasında gelecegini söylediler ayrıca cep telefonunuza mesaj gelecek dediler bekliyoruz şimdilik bilginize

Shell
11.09.2007

Sayın Çakıcı'nin şikayeti üzerine kendisine kampanya şartları iletilmiş ve müşteri memnuniyeti sağlanmıştır.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,