208490 |

| SHELL Pos Cihazını Eve Götürünce, Puanlarım Yüklenemedi
riya
[05 Eylül 2007, 09:00]
İstanbul'dan Trabzon'a giderken aracımın yakıt ihtiyacını mümkün olduğunca Shell istasyonlarından karşıladım. Yakıt alışverişimi her zaman kalitesine ve adına güvendiğim için Shell'den yaparım.
Yalnız Ordu'da bulunan Çamsan Nak. San. Ve Tic'in Shell markası altında müşteriye iyi bir hizmet verdiğini düşünmüyorum. 28.08.2007 salı günü saat 06:44'te bu istasyona girdim.
Görünüm olarak tesis çok güzel fakat hizmet sıfır, tuvaletler çok bakımsız ve müthiş derecede pis. Anlayacağınız bir markaya yakışmayacak kadar kötü bir görünüm ve hizmeti var.
36,300 litre yakıt aldım fakat Shell smart kartıma puan yüklemesi yaptıramadım. Orada çalışan pompacının mazereti istasyon sahibinin akşamları giderken puan pos makinesini de yanında götürüyor olmasıydı.
Hangi zihniyetle böyle bir şey yaptığını anlamak mümkün değil tabiî ki. Büyük bir isim altında hizmet veren alt bayilerin artıları olduğu kadar çıkarcı davranışlarla o markaya zarar verecekleri de unutulmamalıdır.
Belki bir daha oraya yolum düşmeyecek ama düşerse de o istasyondan alış veriş yapmayacağım kesindir. Çamsan'dan almış olduğum yakıtın puanının Shell smart kartıma yüklenmesini ve gerekli bilginin tarafıma iletilmesini rica ediyorum.^^ |