ŞikayetVar

Sonraki >>

Shell

207473

SHELL'den Mazot Aldım, Ailemle Yolda Kaldım daral  [01 Eylül 2007, 09:00]
İstanbul'dan Sivas'a giderken Kocaeli Adapazarı arasında bir Shell istasyonundan 76 YTL lik motorini kredi kartımla aldım. Kredi kartı slibindeki bilgiler şöyle. Simge Otomotiv Turizm İzmit, İşyeri no:2641039017, Terminal no:00379750
Umarım bu bilgiler nerden aldığımı açıklamaya yeter.

Buradan aldığım motorinle Düzce'de aracım durdu. Hyundai yetkili servisine gittim. Yapılan geniş çaplı aramalarla hatanın motorinde olduğu anlaşıldı ve motorin deposundaki tüm yakıt boşaltıldı, mazot filtreleri değiştirildi, yeni yakıt kondu ve aracım saat gibi çalışmaya başladı.

Boşaltılan mazottan bir parça numune alıp Sivas Gürün'deki Shell istasyonuna emanet edip şikayetimi yineledim. Onlarda numuneyi merkeze gönderdiler ve gelen açıklama çok komikti. Motorinimizde yapılan inceleme sonucu temiz çıktı.

Şimdi suçlu kim? Acaba bana mazot sattıktan sonra arabamın yolda kalıp tamir masraflarıyla beraber bana maddi manevi zararı dokunan Shell mi yoksa Hyundai yetkili servisi mi?^^

Arkadaşına Gönder

Shell
03.09.2007

Sayın Aslanbaba'nın Şikayeti Hakkında;

Shell & Turcas Petrol A.Ş Kalite Kontrol Sistemi dahilinde 19 adet Kalite Kontrol Aracımız ile istasyonlarımızdan verilen akaryakıtın kalitesini en üst seviyede tutmaya çalışıyoruz

Müşterimizin bayimize bıraktığı numune laboratuar tarafından analiz edilmiştir.Analiz sonuçlarında araç numunesi içerisinde farklı bir firma yakıtı da tespit edilmiştir.Müşterimizde bu durumu teyid ettiğini belirtti.İstasyon kontrollerinde sorun tespit edilmemiştir.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,