ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

203776

SHELL Dvd Kampanyasını Fiyaskoya Dönüştürdü braveheart__1974  [24 Ağustos 2007, 09:00]
Bildiğimiz kadarıyla adı geçen firma televizyonlarda 199 litre akaryakıt alana fotoğraf makinesini 40 YTL'ye 16.08.2007 tarihine kadar müşterilerine dağıtmayı taahhüt etmişti.

Bende diğer araç sürücüleri gibi bu adı geçen akaryakıt şirketinin ürününü kullanmaya başladım. 199 litrelik kuponlarımı biriktirdikten sonra 16.08.2007 tarihinde her zaman akaryakıt aldığım istasyona fotoğraf makinemi almak için gittim.

Aldığım cevap karşısında şok oldum. Amacınız müşterileri kendi akaryakıtınızı kullanmaya teşvik etmekse neden bu kampanyayı erken bitirdiniz. Televizyonlarda kampanyanın başladığını defalarca tekrar ettiğiniz gibi, talepleri karşılayamıyoruz diye kampanyayı erken bitirdik diye de reklam yapsaydınız.

Müşteri memnuniyetiniz bu kadar mı? Böyle kampanyaları ben diğer akaryakıt firmalarında yaşadım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım, hatta kampanya tarihi bitmesine rağmen kuponlarımı götürerek ürünlerimi sonraki günlerde teslim aldım.

3 tane aracım var. Bu araçlarımla hep aynı istasyonda ve aynı akaryakıt firmasından ürün almak zorunda mıydım? Ben ve benim gibi binlerce müşterinin mağdur olduğunu bilerek bu şikayetimi dile getirdim.^^

Arkadaşına Gönder

Shell
24.08.2007

Sayın Hıdır'ın Şikayeti Hakkında;

Müşterimize kampanya detayları aktarıldı.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,