200921 |

| SHELL'in Vermediği Fotoğraf Makinesi!
seyhun78
[13 Ağustos 2007, 09:00]
Gaziemir İzmir Mercan Petrol istasyonundan Shell!in düzenlediği fotoğraf makinesi kampanyasını biriktiriyordum. Dun yine mazot almaya gittiğimde kapıda kocaman bir kağıda fotoğraf makinesi kampanyası istasyonumuzda sona ermiştir yazısı gördüm.
Durumu sorduğum kasiyer bizimle ilgisi olmadığını yeni başlayanları kapsadığını söyledi. Bir gün sonra kampanya geçerlilik şartı olan 199 litreyi doldurduğum için makinemi talep ettim. Bana sanırım istasyon sahibi bir bey kampanyanın bittiğini, istersem Club kartıma puan yükleyebileceklerini söyledi. Kendisine dünkü görüşmemi ve yasal haklarımı hatırlattığımda "yok beyefendi, ne yapabilirim" şeklinde hakikaten çok enteresan bir cevap verdi.
Bu nasıl kurumsal bir kampanya yönetimidir, Shell'in pazarlama ekibine soruyorum. Lütfen hakkım acilen tarafıma iade edilsin. Üstelik komik olan kampanyanın bitimine daha 9 gün var ve afislerde 30 Ağustosa kadar kuponları teslim edebileceğimiz yazıyor. Bahsettiğim istasyona giderseniz kapıdaki ilanı hala görebilirsiniz üstelik.% |