199704 |

| SHELL Kampanyası Bizi Yanlış Yönlendirdi
sinankadioglu
[10 Ağustos 2007, 09:00]
Kampanya koşulları denen bir şey var ülkemizde. Tüketicinin yanında hiç olmayan ve hep kampanyacı tarafına yazılan maddeler. Okumakta zorluk çekelim diye çok küçüktür. İyi niyetimizden hep aynı formaliteler sanırız bunları ve cahil gibi kampanyacı firmaya çalışırız.
Sorun şu ki sayın yetkili, fotoğraf makinesi güzel bir kampanya, aynı istasyondan alınacak ibaresi mantıklı, 199 litre 40 YTL ve 999 YTL 10 YTL bu da mantıklı ama hediyelerin benzin istasyonunun alımıyla, elindekilerle sınırlı olması nasıl bir mantıksızlıktır?
Bu kampanyayı siz mi düzenliyorsunuz, benzin istasyonu mu? Çok kızgınım bu konuda. Ben alışverişimi yapıyorum, fotoğraf makinesini almaya geliyorum, hediye yok. O zaman neden tarih koyuyorsunuz? Neden müşteriye kampanya süresi için benzin istasyonlarının ellerindekiler bitene kadar demiyorsunuz?
Resmen bize 1 ay içinde en azı 199 litre olmaz üzere zorla akaryakıt alımı yaptırdınız. Aman hediye alalım diye bizlerin ne kadar meraklı olduğunu sizler de biliyorsunuz ve bu yönümüzü gayet iyi değerlendiriyorsunuz.
Yaptığınız kampanya Shell & Turcas Petrol'e yakışmayacak bir ciddiyette. Bundan sonra gelecek şikayetler için bir çözüm aramanızı öneririm. Nitekim benimle birlikte birçok müşteri bu konuya isyan etti ve bu bir kaç dakika içinde oldu. |