ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

195343

SHELL’den Aldığım Yakıt Aracımın Performansını Düşürdü fatih2088  [25 Temmuz 2007, 09:00]
12.07.2007 tarihinde Ankara'dan Hatay’a gidecektim. sürekli yakıt aldığım petrol şirketinden almayı unutmuşum, yoldan Shell istasyonundan 50ppm dizel yakıt aldık.

Yakıt alımından sonra araçta bir titreme ve çekişte düşüş yaşadım. Bunların sonucunda ekstra olarak yakıt tüketim miktarında biraz artış oldu. Geri dönüşte ise yine aldığım şirketin istasyonunu bulamamam üzerine benim aracımda Eurodizel kullanmak zorunlu, ona göre dememe rağmen bu bizim yakıtımız en iyisi abi diyerek depoyu doldurdu.

Araçta yine aynı sorunlar devam etti ve aracımda bariz güçten düşüş yaşandı. Ankara’ya geldik, 45 litre yakıt ile 750 km ancak geldik.

Bunun üzerine sürekli yakıt aldığım petrol istasyonundan yakıt aldım ve aracımın çekişİ düzeldi. Öğrendiğim kadarı ile Eurodizel diye Shell’in sattığı yakıtlar Türkiye’deki rafineri satışı imiş ve katkı ilaveliymiş.

Bunu bilseydim aracımı ve kendimi riske atıp o yakıtı almazdım yada yüksek fiyat vererek o yakıtı doldurtmazdım. ^^

Arkadaşına Gönder

Shell
25.07.2007

Sayın Erbaş'ın Şikayeti Hakkında;

Türkiye genelinde 19 adet Kalite Kontrol Aracı ile istasyonlarda satışa sunulan ürünlerin kalitesinin en üst seviyede olması sağlanır.
Sayın Erbaş'a Akaryakıt Kalite Kontrol Sistemi hakkında bilgi verildi. Aracında numune alınabilecek yakıt olmadığından, belirtilen üründen örnek numune alınamadı.Aracında yaşadığı sorunun tekrarlaması halinde yapılacak işlemler aktarıldı ve müşteri memnuniyeti sağlandı.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,

25.07.2007 fatih2088 Beni 25.07 tarihinde saat 12.00 da aradılar ve çok güzel bir diyalog geçti aramızda ve benim kendimin eksik verdiği bilgileride istediler Shell ve Şikayetvar ailesine teşekkür ederim.