ŞikayetVar

Sonraki >>

Shell

195112

SHELL'in Yararlandırmadığı Kampanyası! f.taş  [25 Temmuz 2007, 09:00]
Gelibolu Tabaklar istasyonundan 15.06.2007 tarihinde 130 YTL'lik yakıt aldım. O tarihte promosyon olarak dağıtılan tıraş setinden istedim. Fakat ellerinde kalmadığını söylediler. Bana firmanın kaşesi bulunan bir fiş verdiler ve bu fiş ile ilerleyen bir tarihte alabileceğimi söylediler. Daha sonra bu fiş ile Shell Tabaklar Petrol istasyonuna gittiğimde kasiyer tarafından verilen cevapla şok oldum. Kullandığı ibareyi aynen yazıyorum ''kalmadı, ne yapayım, canımı mı vereyim. '' Zaten kolay kolay yakıt almadığım bir firmaydı bundan sonrada kolay kolay gitmem. Bu arada duydum kamyon veriyorlarmış, kamyon verene kadar önce borçları olan tıraş setlerini versinler.%

Arkadaşına Gönder

26.07.2007 f.taş 26.07.2007 tarihinde shell müşteri hizmetleri tarafından arandım. Benim şikayet konumun traş seti için değil müşterilere yapılan saygısızlıktan kaynaklandığını belirttim. Görüştüğüm yetkili gereken bilgiyi bana verdi. ilgi ve alakalarına teşekkür ederim.

Shell
25.07.2007

Sayın Taş'ın Şikayeti Hakkında;

30.06.07 tarihinde sonra eren kampanyamız hakkında, müşterimize ulaşılamadığı için telesekreterine konu hakkında detaylar aktarıldı.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,