193107 |

| SHELL Çalınan Araçlara Çözüm Sunmuyor
aluminyum
[19 Temmuz 2007, 09:00]
Şirketimize ait araçlardan biri çalındı. Sorumlu kişi olarak aracı çalan kişinin bedava yakıt kullanmasını engellemek amacıyla sabah saatlerinde "Shell müşteri hizmetleri" ni arayarak durumu bildirdim.
E-posta yollamamı istediler, yolladım. Daha sonra durumu kontrol etmek için aradığımda, aracın yakıt alımının ancak saat 24:00 de durdurulabileceğini, o zamana kadar aracın yakıt alabileceğini, yakıt aldığı istasyonları da ancak ertesi gün bildirebileceklerini söylediler (emniyet güçlerine dolayısı ile bize yapabilecekleri maksimum katkı da bu).
Durumu net anlayabilmek adına kendilerine aracın deposunu düzenli boşaltmak şartıyla aracın tüm gün istediği kadar benzin alıp alamayacağını sordum.
Alabilir, sistem maalesef bu şekilde çalışıyor dediler. Merak ettiğim şudur. Acaba tam tersi bir durum Shell için söz konusu olsaydı. Maalesef sistem böyle, zarara katlanırız mı derlerdi? Cevap, elbette ki hayır. Bu durumda müşterilerin mağduriyetini gidermek, gerekirse sistemi değiştirmek de başkasına düşmez.^^ |