ŞikayetVar

Sonraki >>

Shell

192179

SHELL'in İşlemeyen Tıraş Seti Kampanyası! cengizsahin  [16 Temmuz 2007, 09:00]
Öncelikle uzun yıllardır Shell benzin kullanıcısı olan bir müşteriniz olarak istemeden hiçbir istasyonunuzda Arko hediye tıraş setinin verilmemesini, mutlaka bizim hatırlatmamız, istememiz gerekmesini hayret verici buldum. Ayrıca birçok istasyonunuzda elimizde hediye seti kalmadı denmesini de anlayamıyorum.

Benim başıma en az 3 defa geldi. Bence hediye setimiz kalmadı denmesiyle, benzinimiz kalmadı denmesi arasında hiçbir fark yoktur. Böyle kampanya yapmak kaş yaparken göz çıkarmaya benziyor.

Son olarak 30.06.2007 tarihinde Shell Bilgin Akaryakıt Balıkesir'den 150 YTL'lik benzin aldım. Ancak kampanya setinden ellerinde kalmadığını öğrendim. Gerekçe olarak da kampanyanın son günü olması gösterildi. Kampanyanın son günü uygulama devam etmiyor mu acaba? Ben sadece 3 tane tıraş setini tarafıma göndermenizin, bu konudaki sıkıntıyı çözeceğini düşünmüyorum. Kampanyadan faydalanamayan diğer müşterilerinize de ulaşıp, hatanızı telafi etmelisiniz. Kolay bir şey olmadığını biliyorum. Ama reklâm vermek, ilan vermek vs kadar işlerin yolunda gittiğini de mutlaka kontrol etmelisiniz.%

Arkadaşına Gönder

Shell
23.07.2007

Sayın Şahin'in Şikayeti Hakkında;

Müşterimiz ile görüşülerek kampanya detayları hakkında bilgi verildi.Sayın Şahin'in kampanya süresi içerisinde aktardığı notlar ilgili departman ile paylaşıldı ve adresine kampanya ürünü hediye olarak gönderildi.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,

20.07.2007 cengizsahin Merhaba,
Shell Müşteri Hizmetlerinden Rukiye Hanım aradı. Şikayetime yazılı cevap verildiği gibi adresime kampanya ürünü gönderilmesi teklif bile edilmemiştir.
Ayrıca şikayetini paylaşan (üstelik haklı olduğunu düşünen) bir müşteriden özür dilemek bir yana kendisini daha da kötü hissetmesine sebep olan bir görüşme geçmiştir.

Görüşme kaydından kontrol edebilirsiniz. Kampanya stoklarla sınırlı olduğundan ürün verilmeyebilirmiş. Stok sınırdan ben hariç tüm tüketicilerin bilgisi varmış. Nasıl Müşteri Hizmetleri anlayamadım. Keşke hiç aramasalardı.
İyi çalışmalar,