ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Shell

SHELL'de Verilen Araca Uygun Olmayan Yakıt! yıkıldım  [03 Temmuz 2007, 09:00]
Evet yetkili arkadaş beni aradı ama hani tüm pompacı arkadaşlar özenle seçilip eğitim veriliyordu. Hadi bu konu benim suçum ki(böyle bir şey yok) ben Shell V Power istedim. Pompacı arkadaş normal motorin koymuş. Bunun cezasını ben ödeyeceğim hem de çoluk çocuğumun rızkından keserek. Ama bu şikayetim sadece İstanbul ile kalmayıp ta ki Avrupa'ya taşıyacağım. Bu kadar büyük bir ismi cahil insanlara teslim etmek ne kadar doğru. Birileri para kazanacak diye Shell gibi büyük markayı kimse kötü ürün satıyor diye kötüleyemez. Bu konu sadece istasyonu ilgilendiriyor bence. Her ne olursa olsun bunun peşini bırakmayacağım.%

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

Shell
03.07.2007

Sayın Çimen'in Şikayeti Hakkında;,

Müşterimiz ile görüşülerek, Akaryakıt Kalite Kontrol Sistemi hakkında bilgi verilmiştir.Müşterimiz belirttiği sorunun devamında farklı bir firmadan yakıt aldığı için araç deposundan örnek numune alınamamış ve yakıtla ilgili herhangi bir teknik inceleme yapılamamıştır.
İstasyon kontrolleri hakkında bilgi verilmiştir.

Müşterimize aldığı yakıt türünün aracına uygun olmadığı, aracında kullanması gereken yakıtın düşük kükürtlü motorin(V-Power Diesel) olması gerektiği bilgisi verilmiştir.
Araç üreticisi firmanın müşteri hizmetleri ile yapılan görüşmede bilgi teyid edilmiştir.

Shell&Turcas ile ilgili olarak her türlü öneri ve şikayetlerinizde sizinle irtibata geçebilmemiz ve probleminizi çözebilmemiz için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları
444 20 20 veya 0800 261 21 20.

Saygılarımızla,